Vuoden Tyyne 2019

21.10.2019

Vuoden Tyyne Kirsi Kainulainen

Varsinais-Suomen Tyyne 2019 Kirsi Kainulainen Raisiosta

 

Tyynen päivänä juhlittiin vuoden varsinaissuomalaista terveydenhoitajaa Kirsi Kainulaista Kaarinassa Voivalan Juhlakartanossa.

 

Kirsi on valmistunut sairaanhoitajaksi Kuopion sairaanhoito-oppilaitoksesta  1982 ja ollut töissä sairaanhoitajana Kuopiossa silmäosaston leikkaussalissa.

Hän erikoistui terveydenhoitajaksi 1984 Kuopion sairaanhoito-oppilaitoksessa. Valmistuttuaan terveydenhoitajaksi hän on toiminut Turun kaupungissa varahenkilönä kaikilla sektoreilla.

Kirsi sai terveydenhoitajan viran Raisiosta 1987 Keskustan äitiysneuvolasta ja siirtyi Paikkariin 1989 loppuvuodesta tekemään äitiys- ja lastenneuvolaa ja myös avovastaanottoa ja ehkäisyneuvolaa ja kotisairaanhoidon päivystystä.

Hän opiskeli terveysteknologiaa Turun AMK:ssa työn ohella v.2002. Seuraavana vuonna 2003 tuli Effica käyttöjärjestelmä Raisioon. Kirsi on toiminut kouluttajana sos. ja terveyskeskuksen henkilökunnalle. Kun Effica vaihtui Life careksi, Kirsi on toiminut myös Life Care pääkäyttäjänä tiimissä.

 

Kirsi on Raisio- Naantalin paikallisyhdistyksen rahastonhoitaja ja myös terveydenhoitajien varaluottamusmies Raisiossa.

Kirsi on toiminut enimmäkseen äitiysneuvolaa tekevänä terveydenhoitajana mutta välillä on ollut lastenneuvolaa eri tavalla yhdistettynä. 1990 luvulla oli äidit ja pienet lapset n. 8kk asti ja v. 2018 Kirsi on jälleen tehnyt yhdistettyä äitiys- ja lastenneuvolaa. 

 

Kirsi on pidetty työkaveri ja aina valmis auttamaan sekä terveydenhoitajan töissä että myös atk-asioissa.  Oman kiireensä keskelläkin Kirsi vastaa aina puhelimeen ystävällisesti, hän on ollut tärkeä turva uraansa aloitteleville terveydenhoitajille ja hyvä tuki vanhemmillekin kollegoille. Kirsi on työlleen omistautunut ja tunnollinen. Työkavereiden lisäksi myös asiakkaat pitävät Kirsistä kovasti.

 

Vapaa-aika kuluu oman hevosen kanssa tallilla ja Roope-koiran kanssa luonnossa retkeillen. Kesämökki Rantasalmella ja matkat asuntoautolla kuuluvat myös Kirsin ja Jokke-puolison elämään tällä hetkellä. Perheeseen kuuluu myös kaksi aikuista poikaa, jotka ovat asuneet jo pitkään omillaan.

Tyyne-juhlasta